Retro-overaskelse i Wolfenstein II: The New Colossus

Utviklerne har lagt inn et kult påskeegg i det nye spillet.

De fleste rapporter tyder på at nylanserte Wolfenstein II: The New Colossus er et godt skytespill, og noe så forfriskende som et rent enspillerspill i en tid der tilsynelatende alle AAA-spill må ha flerspiller med «loot boxes» og det som verre er. Det har også en artig retrobonus, som du kan lese om under denne hendige spoiler-advarselen:

Ingen liker nazister.
Ingen liker nazister.

Spoiler-advarsel!

Du har sikkert gjettet det allerede, men svenske Machinegames har altså puttet det originale Wolfenstein 3D inn i spillet. Men måten de har gjort det på er ganske kul. New Colossus foregår som kjent i et alternativt univers der nazistene har overtatt USA, og dermed gir det ikke så mye mening at et amerikansk selskap skulle lage et dataspill der man skyter nazister.

Versjonen av Wolfenstein 3D i New Colossus har med andre ord blitt totalt forandret, slik at du spiller en nazist i stedet for en alliert soldat. Spillet heter nå Wolfstone 3-D, og handler om å ta knekken på motstandsfolkene – med Terror-Billy (altså den originale hovedpersonen, B.J. Blaszkowitz) som den store fienden.

Ellers er dette altså et fullverdig spill, som til og med har en egen lagrefunksjon slik at du kan komme tilbake til det senere og fortsette å drepe motstandsfolk senere.

Wolfstone 3-D befinner seg i Club Kreisau, som er i den mobile basen Eva’s Hammer. Du spiller spillet ved å aktivere arkademaskinen der. Her kan du se hvor, i tilfelle du sliter:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.