Emergency-serien feirer 20 år med utrykninger

Når biler krasjer, tog sporer av og atomkraftverk eksploderer, er det noen som må rydde opp.

Jeg har alltid hatt litt sansen for Emergency-serien, som er et godt eksempel på at det er mulig å lage sanntidsstrategispill om helt andre ting en krigføring. Disse spillene gir deg rollen som operasjonsleder under ulykker og katastrofer, og må prøve å redde både mennesker og verdier så raskt og effektivt som mulig. Du får lede både brannvesen, helsepersonell og politi.

Full kontroll!
Full kontroll!

Samler tre spill i én pakke

Nå feirer utviklerne at det snart er 20 år siden seriens første spill kom ut, med et spill som passende nok heter Emergency 20. Spillet samler alle kampanjene, kartene og modusene fra Emergency 5, Emergency 2016 og Emergency 2017, og inkluderer i tillegg ti populære oppdrag fra tidligere spill i serien, gjenskapt med dagens teknologi.

Utviklerne sier dette er det ideelle startpunktet for nye spillere, med sine tre kampanjer, ti klassiske oppdrag og andre spillmoduser. Seriens eksisterende tilhengere kan også glede seg over videoinnhold med kommentarer fra seriens skaper, Ralph Stock, og en kjent person fra spillmiljøet.

Uten lanseringsrabatt er prisen 207 kroner på Steam, men det er ulike oppgraderingsmuligheter for tidligere eiere. Her er en trailer:

Det forrige Emergency-spillet jeg spilte var treeren, så langt tilbake som i 2005. Det spillet gjorde mange bommerter, med et kronglete grensesnitt og tidvis tvilsom design, men det klarte likevel å underholde meg. Ikke nok til at det fikk mer enn 4/10 i anmeldelsen min, da.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.