Neste uke kan du ta turen til New Mexico

Besøk Roswell og Santa Fe i American Truck Simulator.

Gode nyheter for alle som liker å kjøre virtuell lastebil i USA (og ja, det inkluderer meg): SCS Software har annonsert lanseringsdatoen til den neste utvidelsen for American Truck Simulator, og som du har skjønt av overskriften, tar den oss til New Mexico. Ekspansjonen slippes den 9. november, altså om like under én uke. Hvis ikke du leser denne artikkelen i fremtiden, da.

Når jeg blir mangemillionær etter å ha solgt Spillhistorie til IGN, skal jeg kjøpe en slik.
Når jeg blir mangemillionær etter å ha solgt Spillhistorie til IGN, skal jeg kjøpe en slik.

Mye land

New Mexico inkluderer over 4000 «miles» med veistrekninger, noe som oversatt til et ordentlig system betyr over 6400 kilometer. Veinettet er selvsagt komprimert kraftig i forhold til virkeligheten, så her får vi plass til 14 større byer, inkludert Albuquerque (som jeg aldri har visst hvordan man staver), Santa Fe og Roswell. Oooh!

Ellers kan vi for eksempel se frem til å krysse Rio Grande, og besøke landemerker som Carson National Forest, Baylor Peak og Pyramid Rock. Mer info finner du på Steam.

Samtidig med at ekspansjonen lanseres, får også resten av spillet en større overhaling, og det totale spillområdet (inkludert tidliger utvidelser) får over 600 «miles» med nye veier. Nesten 1000 virtuelle kilometer, altså. Her er en New Mexico-trailer (eller ganske mange, egentlig):

Jeg tror det må være umulig å se den traileren uten å få i det minste en viss forståelse for hvorfor dette spillet appellerer til enkelte av oss.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.