Klassiske Dynamix-eventyr på GOG

Heart of China og Rise of the Dragon har fått sin debut via digital distribusjon. Pluss: Hybridspillet Conqueror A.D 1086.

Det har tatt sin tid, men endelig har de klassiske Dynamix-eventyrene Heart of China og Rise of the Dragon dukket opp på GOG. Begge er pek-og-klikk-eventyr med visse actionelementer (som du kan hoppe over om du sliter), og de ble opprinnelig lansert tidlig på nittitallet.

Heart of China.
Heart of China.

Eventyr og cyberpunk

Heart of China er et Indiana Jones-aktig eventyr satt til tredvetallets Asia. Datteren til en amerikansk riking blir kidnappet av en kinesisk krigsherre, og piloten Jake Masters hyres inn for å redde henne sammen med en mystisk guide. De tre ender opp på et eventyr som tar dem fra Hong Kong til Himalaya.

Rise of the Dragon er et cyberpunk-eventyr satt til fremtidens Los Angeles, der du spiller privatdetektiven William Hunter. Spillet legger stor vekt på valgene du tar underveis, og har også en intern klokke som tikker og går – hendelser vil finne sted uavhengig av om du er der til å få dem med deg, så det gjelder å planlegge hva du skal gjøre når.

Rise of the Dragon.
Rise of the Dragon.

Begge eventyrene skilter med en viss frihet til å løse situasjonene du står overfor som du vil, men husk at noen valg kan få fatale følger – Dynamix fulgte var ikke like glad i å drepe spillerne sine som Sierra, men de var heller ikke like snille som LucasArts.

Ah, og så litt strategi

Merkelig nok har GOG også brukt anledningen til å lansere et spill som ikke har noe som helst med Dynamix å gjøre. Det er Conqueror A.D. 1086, en sjangerblanding som minner litt om Defender of the Crown. Spillet kom opprinnelig i 1995, og kombinerer strategi, rollespill og action der det gir deg i oppgave å samle middelalderens England.

En kommentar om “Klassiske Dynamix-eventyr på GOG”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.