Tilbake til Liberty City i ESWAT: City Under Siege

Nei, ikke den Liberty City – her snakker vi om Mega Drive-spillet fra nittitallet, som er lansert i Sega Forever-serien.

Sega Forever er Segas nye retrosatsning på mobil, der de relanserer klassiske spill i versjoner som enten kan spilles gratis med reklame, eller uten reklame om du betaler noen kroner. Nå har utgiveren lansert et nytt spill for tjenesten, nemlig det klassiske actionspillet ESWAT: City Under Siege.

Jeg vet ikke.
Jeg vet ikke.

Til kamp mot kriminaliteten

Som i så mange andre spill fra åtti- og nittitallet, foregår ESWAT i en storby der de kriminelle elementene har gått fullstendig bananas, og der myndighetene må bruke ekstreme midler for å få kontroll. I dette tilfellet har de utstyrt politiet med kybernetiske kamprustninger, plasmarifler, flammekastere og andre utvilsomt ulovlige våpen. Samt jetpack, som jo er ganske kult.

Selve spillet er naturligvis et sideskrollende actionspill, der du kaster flammer først og leser opp rettighetene etterpå. Bandittene møter deg med samme mynt, og du må blant annet forvente å treffe gigantiske kamproboter som må overvinnes.

Ellers loves vi de samme funksjonene som ellers i Sega Forever-serien, inkludert muligheten til å lagre spillet underveis. Her har du Android-versjonen, og spillet er også ute for iOS. Samt Steam, men den versjonen er jo gammel.

Toppbildet er fra Mobygames.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.