Retro Crew Stage 1-4: Classic Mini

Vi babler i vei om minikonsoller i den nye Retro Crew-episoden.

Plutselig har det dukket opp en nye episode av Retro Crew, det Ketil Espenæs, Yngvil Osdal Runde og meg selv snakker om retrokonsollen SNES Mini. Ingen av oss hadde SNES i barndommen, og jeg er faktisk den eneste av oss som har kjøpt konsollen.

Boksen.
SNES Mini-boksen.

Men Nintendos storsuksess med retrokonsoller har ledet til et lite rush av lignende produkter, og vi snakker også om Gameboy-ryktene og den kommende Commodore-maskinen, og på et eller annet vis kommer vi også innom Nokias «fabelaktige» N-Gage.

AtariBox?

I tillegg snakker vi litt om AtariBox, der jeg fornærmer alle Atari 2600-tilhengere ved å si at spillene til den konsollen neppe er verdt å spille i dag (selv om jeg modererer meg noe etter hvert – vi har jo tross alt River Raid og Pitfall).

Her kan du høre episoden (eventuelt kan du hente den ned hos Rad Crew, der den ligger på ulike tjenester):

Retro Crew er en av podcastene til Rad Crew – sjekk nettstedet deres for å se utvalget.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.