Rompirater og zombier i dynamisk univers

Space Pirates And Zombies 2 virker langt mer interessant enn det litt tullete navnet tilsier.

Tenk deg at den uunngåelige zombieapokalypsen ikke bare har funnet sted på jorden, men også i resten av universet. Space Pirates And Zombies 2 foregår i et postapokalyptisk univers der du er en av mange som bare prøver å overleve. Men jo lenger du klarer å klamre til livet, jo mektigere blir du, og snart kan du forhåpentligvis gjøre langt mer enn bare å holde deg selv i live.

Vill gjetning, men den greia der er neppe trygg.
Vill gjetning, men den greia der er neppe trygg.

Levende univers

Spillet foregår altså i en dynamisk galakse der du er en av 200 romkapteiner som i praksis kan gjøre hva du vil. Det interessante er at alle de andre kapteinene kan gjøre de samme tingene du kan, og underveis i spillet vil det opprettes allianser, finne sted konflikter, og kanskje til og med dannes imperier. Med eller uten deg.

Dette er litt viktig; du er ikke nødvendigvis helten i historien spillet forteller, men du kan selvsagt bli det med litt kløkt og flaks. Space Pirates And Zombies 2 høres med andre ord litt som det Space Rangers 3 vi aldri fikk. Pluss det som virker som et ganske avansert system for design av romskip, og et fysikkbasert kampsystem.

Spillet har vært i «early access» en stund, og har nå fått full lansering både på Steam og GOG. Prisen er 140 kroner begge steder, altså omtrent like mye som en håndfull «loot boxes» i Star Wars: Battlefront 2. Brukernes tilbakemeldinger er også svært positive. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.