Vil dette spillet gjenskape magien fra Theme Hospital?

Det er i alle fall det som er målet.

Project Hospital prøver ikke å skjule inspirasjonskilden sin – det er helt åpenbart et forsøk på å gjenskape konseptet fra Bullfrog-klassikeren Theme Hospital for et moderne publikum. Men så lenge dagens eier av Theme Hospital (Electronic Arts, det hyggelige selskapet som i sin tid kjøpte og la ned Bullfrog) ikke gjør noe med serien, er det vel bare fint at noen andre prøver seg.

Enkel, men fin grafikkstil.
Enkel, men fin grafikkstil.

Driv ditt eget sykehus

I Project Hospital må du altså designe, bygge og drive et sykehus. Når dørene åpnes dukker det opp pasienter med stadig mer fantasifulle og merkelige lidelser, som du må prøve å diagnostisere og kurere. Jo bedre du gjør det, jo bedre blir ryktet ditt, noe som igjen gir deg tilgang på mer avanserte og eksklusive avdelinger og typer utstyr.

Det skal være flere hundre forskjellige typer sykdommer i spillet, men om du ikke er så interessert i dem kan du fokusere mer på selve sykehusdriften.

Spillet utvikles av et tsjekkisk studio ved navn Oxymoron Games, som består av en rekke bransjeveteraner med erfaring fra spill som Mafia-serien, Euro Truck Simulator og Quantum Break. Lanseringen skal etter planen finne sted til neste år. Her har du en trailer:

Ah, og hvis du fikk et ukontrollerbart behov for å spille Theme Hospital nå, så er det jo fortsatt til salgs på GOG.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.