Handel og røveri i verdensrommet

I rollespillet Star Traders: Frontiers spiller du kaptein på et romskip.

Star Traders: Frontiers ser ut som en interessant kombinasjon av handelsspill og rollespill. Handlingen finner sted i et åpent univers, der du får rollen som romskipkaptein og må sette sammen et mannskap for så å reise ut på jakt etter rikdom og ære.

Har dere ikke hørt om dekning?
Har dere ikke hørt om dekning?

Mange ting å gjøre

Du kan være pirat, smugler, handelsreisende, dusørjeger, eller for eksempel ta jobb i det militære. Totalt er det 21 yrker å velge mellom. Samtidig er verdensrommet fullt av andre fraksjoner, som du må forholde deg til. Spillet skal ifølge utviklerne kombinere sandkasse- og historiedrevet gameplay.

Star Traders: Frontiers ble lansert på Steams «early access»-tjeneste i går, og utvikleren forventer at det vil være der i cirka seks måneder. De skriver at den nåværende versjonen av spillet har omtrent 75 prosent av spillfunksjonene og 40 prosent av innholdet som er planlagt for den ferdige utgaven.

Nye funksjoner og nytt innhold vil legges inn fortløpende mens spillet er i «early access». Prisen er litt merkelige 103 kroner, men akkurat nå har spillet 20 prosent lanseringsrabatt. Ta en titt på traileren:

En kommentar om “Handel og røveri i verdensrommet”

  1. Har mange timer i Templar Battleforce fra samme folka, så ser frem til denne. Ikke helt sikker på overgangen til Darkest Dungeon slåssing fremfor Templar Battleforce typen da, men kan vel ikke få alt!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.