Nå kan du teste Endless Space 2 gratis

Det kritikerroste romstrategispillet har en gratishelg på Steam. Det har også fått gratisekspansjon.

Har du hatt lyst til å teste Endless Space 2, så har du denne helgen mulighet til å laste det ned og spille det gratis på Steam. Det vil være gratis hele helgen, og naturligvis er det noen rabatter på gang om du finner ut at du ønsker å fortsette å spille etterpå.

Dette er dine klinkekuler.
Dette er dine klinkekuler.

Jeg har bare så vidt spilt spillet, noe som er merkelig siden jeg gledet meg veldig til det før det kom, men venn-av-spillhistorie (og av-og-til-bidragsyter) Eystein Hansen har skrytt voldsomt av det, og tilbakemeldingene på Steam er fortsatt veldig positive.

Diplomatisk oppdatering

I samme slengen har utvikler Amplitude lansert en stor, gratis oppdatering som de har valgt å kalle Galactic Statecraft. Som du kanskje skjønner, fokuserer denne oppdateringen på diplomatisystemet, og den inkluderer også muligheten til å danne mer forbedrede allianser. I tillegg får vi piratbaser, romstasjoner i bane rundt planeter, nye hendelser og mer.

Amplitude lagt også ut en video for å vise nyhetene:

Utvikleren har også en egen side dedikert til gratishelgen, med noe konkurranse-opplegg og greier.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.