Kritikerroste Battlezone II får nyversjon

Den klassiske kombinasjonen av action og strategi fikses opp neste år.

Rebellion har annonsert at de vil slippe Battlezone: Combat Commander på Steam og GOG neste år. Spillet er en nyversjon av PC-eksklusive Battlezone II: Combat Commander fra 1998, som er en spennende kombinasjon av sanntidsstrategi og action.

Dette må være en superdupermåne.
Dette må være en superdupermåne (vits som er avhengig av dagsaktuelle astronominyheter for å funke, bra saker!).

Førstepersons action og strategi

Spillet setter deg i  skoene til en elitesoldat, som må forsvare menneskeheten mot fiender fra det ytre rom. Men i tillegg til å kunne bevege deg til fots eller i en av cirka 30 forskjellige farkoster, kan du også gi ordre til andre styrker på slagmarken, kalle inn luftstøtte, og så videre – ja, til og med basebygging er inkludert.

Nyversjonen vil naturligvis få forbedret grafikk (basert på DirectX 11, med alle de «shaderne» du kan ønske deg), og oppgradert flerspillerstøtte der alle kan spille mot hverandre enten de har kjøpt spillet på GOG eller Steam. Totalt kan 14 spillere kjempe mot hverandre. Ellers loves vi kompatibilitet med modifikasjoner for den gamle versjonen.

De aller mest hardkokte Battlezone II-tilhengerne oppfordres til å besøke det offisielle nettstedet for å søke om plass i den lukkede betatesten. Vi andre kan i det minste ta en titt på traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.