Retrotimen: Tetris Attack og julebrustest

I ukens Retrotimen får du landets mest profesjonelle test av julebrus.

Vi er i desember, og Retrotimen er allerede i fullt julemodus. I ukens podcast snakker de om julepynt, og tester julebrus. Det blir en og annen rap, og litt heftig diskusjon om programmets format underveis.

Tetris-angrep!

Deretter går de over på Nintendo-klassikeren Tetris Attack, fra 1995. På tross av navnet har dette spillet fint lite med Tetris å gjøre, sånn utenom at det er en hjernetrimmer med fallende brikker. Det ble heller ikke designet av Tetris-skaperen. Men dette hindret ikke spillet i å bli svært godt mottatt da det kom for SNES og Game Boy.

Om gjengen i Retrotimen liker det like godt, kan du altså finne ut her:

Retrotimen har også startet en julekalender, og her er første episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Faktisk kan du få med deg episodene uten noe lesing overhodet, ettersom de også går på radiotrondheim.no (DAB, FM og nettradio), med nye episode hver tirsdag klokken 18.00.

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.