Retrotimen: True Lies

Du husker kanskje filmen, men husker du spillet?

True Lies, eller Sanne løgner som den het her på berget, er en actionkomedie fra 1994 med Arnold Schwarzenegger og Jamie Lee Curtis. Den ble regissert av James Cameron, og dermed kommer det kanskje ikke som noen voldsom overraskelse at en av de tingene som gjør den kjent er produksjonsbudsjettet. Dette var nemlig den første filmen som kostet over 100 millioner dollar å lage.

Sanne løgner

Handlingen følger Harry Tasker, som er en kjedelig kontorrotte om dagen og en hemmelig agent om natten. Nå begynner ekteskapet å skrante, samtidig som en gjeng terrorister gjør seg klar til å slå til i USA. Det blir en vrien kombinasjon.

Som seg hør og bør fikk filmen et lisensspill, utgitt av notoriske Acclaim og LJN. Men i motsetning til mange andre av spillene disse selskapene står for, syntes Retrotimen-gjengen faktisk at True Lies et temmelig solid spill. Handlingen i spillet sees ovenfra, men spillet er ikke noen ren Commando-klone. Her kan du høre om både film og spill:

Retrotimen har også en julekalender, som du kan følge med på via Soundcloud.

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Faktisk kan du få med deg episodene uten noe lesing overhodet, ettersom de også går på radiotrondheim.no (DAB, FM og nettradio), med nye episode hver tirsdag klokken 18.00.

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.