Retrotimen: – Power Blade er utrolig bra, egentlig

Power Blade er ikke nødvendigvis et NES-spill du har hørt særlig mye om, men det anbefales varmt av Retrotimen.

Retrotimen er i julemodus, og denne ukens film er Grinchen med Jim Carrey. Filmen er basert på ei barnebok skrevet av Dr. Seuss på femtitallet, og følger en grønn slamp som vil ødelegge julen. Historien er kjent og kjær i USA, og den fikk også en tegnefilm på sekstitallet, som du kan se nederst.

Power Blade

Ukens spill er Power Blade, som stiller seg fint i rekken av konsollspill fra åtti- og tidlig på nittitallet med cover av typen «lite fristende». Men man skal selvsagt ikke dømme et spill etter coveret (i så fall hadde Mega Man slitt ganske hardt), og ifølge Retrotimen viser det seg at Power Blade er et temmelig solid lite spill som fortsatt er moro å spille. Spesielt om du liker todimensjonale action/plattformspill i stil med nevnte Mega Man.

Her kan du høre ukens episode:

Retrotimen har også en julekalender, som du kan følge med på via Soundcloud.

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Faktisk kan du få med deg episodene uten noe lesing overhodet, ettersom de også går på radiotrondheim.no (DAB, FM og nettradio), med nye episode hver tirsdag klokken 18.00.

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.