Spennende GameCube-bok på Kickstarter

GameCube Anthology skal fortelle hele historien om Nintendos vesle spillkonsoll.

Nintendo GameCube ble aldri noen massiv suksess på markedet, men konsollen fikk flere genuine klassikere og mange trofaste fans. Nå jobber Math Manent med et stort bokprosjekt som skal ta for seg hele historien om konsollen.

Over 360 sider med informasjon

Boka heter GameCube Anthology, og byr på over 360 sider med detaljert informasjon om konsollen, utviklingen, lanseringen og selvsagt alle de beste spillene. Faktisk vil du finne informasjon om hvert enkelt av de 647 spillene som ble sluppet for konsollen, med anmeldelser av over 300 av dem.

Dessuten har den en egen del for spill- og utstyrssamlere, slik at du kan finne ut hva slags hull du eventuelt har i samlingen din.

Forfatteren skal allerede ha brukt 1,5 år på boka, og nå søkes det om støtte for publiseringen på Kickstarter. Kampanjen har ikke nådd målet enda, men det ser bare ut til å være et spørsmål om tid før den lykkes. Om alt går etter planen, skal den ferdige boka slippes i juli 2018.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.