Har Bergsala avslørt Metroid Prime 4 og Bayonetta 3 i 2018 ved et uhell?

Metroid Prime 4 og Bayonetta 3 kan ha blitt avslørt som 2018-titler!

Nintendo Switch har blitt en stor suksess for Nintendo det siste året, og to av titlene som er bekreftet på vei til konsollen, og som mange gleder seg til, er Metroid Prime 4 og Bayonetta 3. Førstnevnte fikk vi kun vite navnet på og at det var på vei da det ble avduket i sommer, mens sistnevnte vet vi heller lite om. Utenom at det er på vei og at det blir Nintendo-eksklusivt, slik toeren ble til WiiU i sin tid.

Undertegnede ble veldig positivt overrasket av Bayonetta 2 da det kom i sin tid, og har gledet seg stort til å få vite mer om den kommende oppfølgeren. Bayonetta 1 og  Bayonetta 2 er for øvrig bekreftet å komme til Nintendo Switch nå i februar, den sekstende for å være nøyaktig.

Norsk tabbe?

I dag kom Bergsala i Norge ut med en potensiell avsløring Nintendo sentralt neppe blir så glad for. I denne artikkelen (som senere er blitt endret) skrev Bergsala nemlig, ifølge Gamerant.com, at Metroid Prime 4 og Bayonetta 3 kommer i 2018!

Gamerant skriver følgende:

Earlier today, Nintendo’s Norweigan website published a round-up of the company’s accomplishments throughout the year, also mentioning its plans for the future. According to a translated version of the text (via Google Translate), the post stated that “we are all looking forward to 2018, which will include games like Bayonetta 3 [and] Metroid Prime 4.”

Da er det kanskje bare å glede seg til store opplevelser med Samus og Bayonetta i løpet av året? Bare husk å ta lekkasjen med en stor klype salt, Bergsala er ikke eid av Nintendo, men kun en distributør, og kan jo ha misforstått noe fra sentralt hold.

Vi har sendt avgårde et spørsmål til Bergsala på Twitter, og vil oppdatere artikkelen om vi får svar.

I mellomtiden kan du kose deg med traileren for Metroid Prime 4 fra i sommer og Bayonetta 3-traileren fra sent i fjor:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.