Magisk strategi fra Eador-skaperen

I Spire of Sorcery spiller du en magiker som jakter på udødelighet i en åpen og svært farlig verden.

Skaperen av det herlige strategispillet Eador: Genesis, som også har designet det digitale brettspillet Gremlins, Inc, har et nytt prosjekt på gang. Det heter Spire of Sorcery, og er en kombinasjon av strategi og rollespill satt til en fantasiverden der magikere blir undertrykt av en inkvisisjon etter å ha for mange år siden ha forårsaket en forferdelig katastrofe.

Mystiske hendelser.
Mystiske hendelser.

Spennende konsept

Du spiller en slik magiker, som har levd hele livet som slave under inkvisisjonen. Nå har du imidlertid klart å rømme til sivilisasjonens absolutte ytterkant, og ved hjelp av forbudt magi har du bygd opp et magisk tårn som nå vil fungere som hovedkvarteret ditt. Målet ditt er enkelt: Å oppnå udødelighet. Men for å klare det, må du lære en glemt formel og finne de riktige ingrediensene. Og det er neppe like enkelt, spesielt siden du helst må oppnå målet før alderdommen eller noe annet tar knekken på deg.

Spillet lar deg bygge opp ditt magiske tårn med ulike oppgraderinger, samt velge og trene opp ulike disipler som du så kan sende ut i verden for å utforske den. Hver disippel har sin egen personlighet, men i starten vet du fint lite om dem, og jo mer du lærer dem å kjenne, jo bedre vil du være i stand til å utnytte egenskapene deres (eller forutse hvem som ønsker å drepe deg for å ta din plass).

For å finne ut mer om spillet kan du ta en titt på Steam-siden, der utviklerne også har startet en blogg med regelmessige oppdateringer. Planen er å lansere det i «early access» i løpet av året. Der skal det være i seks til tolv måneder – utviklerne forteller at de har veldig gode erfaringer fra tidliglanseringen av Gremlins, Inc, og ønsker å gjenta suksessen her. Trailer:

En kommentar om “Magisk strategi fra Eador-skaperen”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.