The Raven blir pusset opp for konsoll og PC

Det Agatha Christie-aktige eventyrspillet får nytt liv.

The Raven: Legacy of a Master Thief er et episodebasert eventyrspill som debuterte i 2013. Spillet er et kriminalmysterium i stilen vi kjenner fra bok- og TV-serien om mesterdetektiven Hercule Poirot. Handlingen finner sted på sekstitallet, og godfølelsen etableres allerede i starten, når spillet starter på Orientekspressen.

Nyversjonen.
Nyversjonen.

Klassisk mysterium

Du spiller den sveitsiske politikonstabelen Anton Zellner, som skal passe på en verdifull edelsten som fraktes på toget. Den blir imidlertid stjålet, og sporene ser ut til å lede i retning av en mestertyv ved navn The Raven. Når det i tillegg finner sted et drap, må de små grå arbeide hardt for å finne løsningen.

Nå pusses spillet opp igjen, i en Remastered-versjon for PC og konsoll. Utgiver THQ Nordic skryter av at animasjonene har fått en komplett overhaling, og at vi også kan se frem til bedre lyssetting og hår(?). Episodeformatet har også blitt droppet, noe som ikke gjør så mye ettersom det aldri fungerte glimrende i utgangspunktet.

Originalen.
Originalen.

Hva annet som eventuelt har blitt endret, sier ikke pressemeldingen noe om. Jeg håper utvikleren har gått gjennom spillets svakere elementer og rettet litt på disse, men det gjenstår å se. Du kan lese hva jeg syntes om originalspillet i min anmeldelse på Gamer.no (spoiler: 6/10).

Nyversjonen lanseres 13. mars, og kommer altså til PC/Mac, Xbox One og PlayStation 4.

Her er en liten trailer (spillets introsekvens, om jeg ikke husker feil):

 

En kommentar om “The Raven blir pusset opp for konsoll og PC”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.