Nå kan du skaffe deg det dårligste Carmageddon-spillet gratis

Hvis du ikke er villig til å betale penger for Carmageddon TDR 2000, men likevel vil prøve det.

Man kan si mye rart om Carmageddon-spillene, og selv har jeg faktisk ganske stor sans for dem. Men Carmageddon TDR 2000 fra nettopp år 2000 tror jeg det skal godt gjøres å finne særlig mange blodfans av, selv om det selvsagt ikke er det dårligste spillet du kan finne på å bruke tiden din på.

Jeg følte at spill så bedre ut enn dette i år 2000...
Jeg følte at spill så bedre ut enn dette i år 2000…

Nå har det utgiver Stainless Studios selv beskriver som «drittspillet i Carmageddon-serien» blitt lansert på GOG, for å gjøre serien komplett (det halvnye, folkefinansierte Carmageddon-spillet er også ute). Egentlig koster det 36 kroner, som vel er det laveste prispunktet på GOG, men i litt over 47 timer fra nå vil det være mulig å grabbe det uten å betale et rødt øre.

Tut og kjør (og drep)

Carmageddon-serien er rimelig kontroversielle bilspill der man må ødelegge motspillernes biler samtidig som man slakter ned så mange fotgjengere, dyr og andre vandrende greier som mulig. Forvent massevis av blod og gørr, men ikke tro at det er snakk om realistiske bildrapssimulatorer her – ingen av disse spillene tar seg selv eller noe annet særlig seriøst.

TDR 2000 var et forsøk på å gjenopplive serien uten originalstudioet med på laget, og det gikk altså ikke så himla bra. Men ikke dårligere enn at spillet har en gjennomsnittsscore på sekstitallet på Mobygames, så det bør slett ikke være umulig å få noe moro ut av spillet om du slår til på gratistilbudet.

For å skaffe deg spillet kjører du som vanlig nettleseren inn på GOG, og trykker på det store Carmageddon-banneret i toppen av forsiden. Du må naturligvis være registrert, og så videre.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.