Tidliglanseringen av Rise of Industry er rett rundt hjørnet

Bygg ditt eget industrielle imperium i dette nye spillet.

Rise of Industry er et av flere nye spill som henter sin inspirasjon fra klassikere som Transport Tycoon og Industry Giant, der målet er å tjene så mye penger som mulig i virtuelle miljøer. I dette spillet låses du ikke til noen spesiell måte å tjene penger på – du kan for eksempel spille det med varetransport og handel som fokus, eller du kan satse på ulike typer vareproduksjon.

Isometrisk strategi.
Isometrisk strategi.

Transport og produksjon

Antakeligvis vil du nok gå for en kombinasjon, der du bygger fabrikker og setter opp transportnettverk, slik at du kan forvandle råmaterialer til produkter og selge dem til verdens byer. Spillet skilter med over 100 forskjellige produkter, og for transport får du alt fra lastebiler og tog til luftskip.

Underveis vil byene vokse dynamisk, basert blant annet på hva du foretar deg. Men handlingene dine kan også få negative konsekvenser, som forrurensing og klimaendringer. Dette kan igjen påvirke inntjeningsmulighetene i fremtiden.

Rise of Industry slippes i «early access» den 9. februar, etter å ha vært til salgs på Itch.io en stund (der har det nå blitt trukket, til fordel for Steam og GOG). Versjonen som lanseres nå er allerede rimelig robust, men spillet mangler blant annet den annonserte flerspillermodusen.

Full lansering er planlagt for årets tredje eller fjerde kvartal, og skaperne har lagt ut et detaljert veikart for utviklingen videre. Her er den siste utviklerdagboken – jeg syntes det ser ganske lovende ut:

 

En kommentar om “Tidliglanseringen av Rise of Industry er rett rundt hjørnet”

  1. Ser lovende ut! Trodde det skulle komme mange nye spill i denne stilen/sjangeren etter at Cities: Skylines solgte så bra, men det ser ut til å la vente på seg.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.