Snart relanseres ti gamle Infogrames-spill

Husker du Bubble Ghost? Time Gate? Eller hva med Drakkhen og Eternam?

For en liten stund siden oppdaget jeg at kultklassikeren Chamber of the Sci-Mutant Priestess blir relansert på Steam. Nå viser det seg at dette er ett av ti spill fra den franske utgiveren Infogrames (nå Atari) som relanseres, den 8. februar. Her er en full liste:

  • Dragon View
  • Time Gate: Knight’s Chase
  • Bubble Ghost
  • Chaos Control
  • Hostage Rescue Mission
  • Drakkhen
  • Eternam
  • Chamber of the Sci-Mutant Priestess
  • Mystical
  • Marco Polo

Ukjente perler?

Få av disse spillene er særlig kjente, men det er flere interessante titler her, og flere spill du sikkert har prøvd om du var en aktiv spiller sent på åttitallet eller tidlig på nittitallet. Alle spillene skal slippes på «Steam og alle store digitale forhandlere», og pressemeldingen oppgir at prisene vil ligge på 4,99-6,99 dollar.

Det er altså Piko Interactives nye Digital Classics-divisjon som står bak utgivelsene. De sier ikke noe om hvilke versjoner av spillene vi får – de fleste av dem kom til flere formater, og det var ofte litt forskjeller på de ulike versjonene – det vil for eksempel være en rimelig stor skuffelse om det er MS-DOS-versjonen av Mystical vi får, og ikke for eksempel Amiga-versjonen.

Toppbildet er hentet fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.