Pillars of Eternity II har fått dato

Det er faktisk ikke så lenge til Obsidians nye rollespill lanseres.

Obsidian Entertainment har annonsert at Pillars of Eternity II: Deadfire skal lanseres den 3. april, altså om litt over to måneder. I tillegg til ulike digitale distribusjonsportaler, blir spillet tilgjengelig i fysiske spillbutikker (hvis du husker dem), der det er THQ Nordic som gir det ut.

Godt, gammeldags rollespill.
Godt, gammeldags rollespill.

Den amerikanske rollespillutvikleren har eksistert siden 2003, men dette er faktisk første gangen de noensinne har lansert en oppfølger til et egenutviklet spill. Originale Pillars of Eternity ble til etter en stor folkefinansieringskampanje, der rollespillfansen svarte et rungende «ja» på spørsmålet om de ønsket seg et nytt rollespill i klassisk stil. Obsidian gjentok suksessen med oppfølgeren.

Historien fortsetter

Pillars of Eternity II: Deadfire blir en direkte oppfølger til originalen, med samme hovedperson og flere av de samme kompanjongene. Spillet sender deg til en ny og åpen region, der du kan reise rundt med skipet ditt og besøke ulike tropiske øyer fulle av eksotiske innbyggere og mystiske ruiner. Vi loves blant annet kraftig forbedret grafikk og dypere spillmekanismer.

Du kan blant annet forhåndsbestille spillet på Steam og GOG – prisforskjellen er imidlertid ganske stor, så det ser ut som Steam er det beste alternativet om du ikke velger å ha litt is i magen eller går for den fysiske versjonen. Her har du i alle fall en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.