Her er Diablo-skaperens nye spill

David Brevik har annonsert en kombinasjon av Terraria og Diablo.

Diablos hoveddesigner, David Brevik, har ikke gitt så voldsomt mye lyd fra seg i de senere årene, men i 2016 startet han enmannsstudioet Graybeard Games, og nå har han annonsert sitt første større spill siden 2013. Det heter It Lurks Below, og skal være en slags kombinasjon av Diablo og Terraria.

Spillet skal ha vært under utvikling i cirka ett år.
Spillet skal ha vært under utvikling i cirka ett år.

Mørkt og guffent

It Lurks Below skal etter planen lanseres på Steam i løpet av året, og vi loves altså rollespillmekanismer og bygging i et todimensjonalt, dataskapt univers med retropreget pikselgrafikk. Brevik skal være en stor tilhenger av bygge- og overlevelsessjangeren, men at han ønsker å gjøre spillet sitt litt mer fokusert enn det disse spillene ofte er.

Som navnet indikerer, vil spillet også være litt guffent – Brevik sier han har prøvd å gjøre det så mørkt og uhyggelig som han klarer, og hvis Diablo er noe å gå etter, så vet vi allerede at han klarer å lage ganske mørke og uhyggelige spill.

Brevik forteller at han planlegger å demonstrere spillet på Twitch, blant annet i morgen, så du kan jo følge med på kanalen hans. Du finner litt mer informasjon hos Polygon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.