I mars kan du bygge by på Mars

Bygg din egen romkoloni i Surviving Mars, som nå har fått lanseringsdato.

Paradox har tradisjonelt hatt variert hell som utgiver av andre studioers spill, men med bybyggerspillet Cities: Skylines opplevde de massiv suksess og syvsifrede salgstall. Kanskje det er derfor de har «rappet» Tropico-studioet Haemimont Games og deres neste spill, Surviving Mars. Nå er det klart at at spillet slippes den 15. mars, på både PC, Xbox One og PlayStation 4.

Innbyggerne dine bor naturligvis under svære glasskupler.
Innbyggerne dine bor naturligvis under svære glasskupler.

Bybygging på Mars

I Surviving Mars er altså poenget å bygge opp en Mars-koloni, der innbyggerne helst ikke bare skal overleve, men også trives. Du starter i det små, med roboter som må forberede kolonien for mennesker, og gradvis bygger du opp et helt lite metropolis på den røde planeten.

Spillet skilter blant annet med individuelt simulerte kolonister, en kul, retro-futuristisk grafikkstil og en handling som ikke nødvendigvis er hundre prosent realistisk. I stedet har utviklerne latt seg inspirere av klassisk science fiction, der Mars viser seg å huse mystiske hemmeligheter. Spillet har flere slike mysterier, og hver gang du spiller får du oppleve ett av dem.

I anledning annonseringen av lanseringsdatoen har Paradox gitt ut en liten trailer, som du kan ta en titt på her:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.