Retrotimen reiser tilbake til 1994

Året 1994 og Quentin Tarantino-klassikeren Pulp Fiction er ukens tema i Retrotimen.

1994 hadde mer enn OL i Lillehammer å by på. Nyhetsbildet fra det året minner oss på at nei, verden var ikke bedre før i tiden – men heldigvis kom det også ut rikelig med kule filmer og spill dette året. Filmverdenen ga oss alt fra Løvenes Konge og Ace Ventura til Forrest Gump og Frihetens Regn.

Pulp Fiction

Hovedtemaet i ukens episode av Retrotimen er Quentin Tarantino-filmen Pulp Fiction, der John Travolta og Samuel L. Jackson spiller leiemordere i et nettverk av historier som flettes sammen på overraskende måter. Du har antakeligvis sett den, og hvis ikke så bør du absolutt gjøre det – og deretter høre Retrotimen-gjengen diskutere den (det er naturligvis litt «spoilere» her).

De rekker også å nevne noen av årets beste spill, men det blir ikke allverdens med tid, så forhåpentligvis kommer de tilbake til spillåret 1994 i fremtiden. Her kan du høre ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Faktisk kan du få med deg episodene uten noe nettlesing overhodet, ettersom de også går på radiotrondheim.no (DAB, FM og nettradio), med nye episode hver tirsdag klokken 18.00.

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.