Puyo Puyo Tetris kommer til PC

PC-versjonen får nyheter som japansk tale for de som ønsker det.

To av tidenes mest populære hjernetrimspill er Puyo Puyo (Puyo Pop) og Tetris. Begge handler egentlig om det samme, nemlig å unngå at spillarealet blir fylt opp av greier som faller ned fra toppen av skjermen, så det er kanskje ikke så overraskende at Sega har funnet ut at de ville kombinere dem i ett spill.

Puyo Puyo Tetris har tidligere blitt lansert både for Switch og PS4 her i vesten, og nå har Sega også annonsert at det vil slippes på PC. Om fargerik hjernetrim er din greie, er det altså den 27. februar som må markeres i kalenderen. Spillet slippes på Steam og andre godkjente forhandlere.

Ser både forvirrende og vanedannende ut.
Ser både forvirrende og vanedannende ut.

PC-versjonen skilter med ekstra oppløsninger, muligheten til å skreddersy kontrollene og, for første gang i vesten, muligheten til å velge å spille Puyo Puyo Tetris med originale, japanske stemmer.

To spill i ett

I Puyo Puyo Tetris møtes to eller flere spillere til hjernetrimdyst, der noen spiller Tetris og andre spiller Puyo Puyo. Jo bedre du gjør det, jo mer trøbbel skaper du for motspillerne (sånn som Puyo Puyo alltid har vært). Alternativt kan man spille i en egen modus der spillet ved jevne mellomrom veksler mellom de to spilltypene.

Spillet får en bråte flerspillermoduser med ulike funksjoner, og opp til fire spillere kan kjempe mot hverandre enten lokalt eller via nettet. I tillegg loves vi smarte datamotstandere, en enspillermodus med ti nivåer, som hvert har unike utfordringer, samt globale topplister for de som føler seg ekstra konkurranselystne.

En spesiell Solo Arcade-modus kommer også, der man blant annet kan kjempe mot opp til tre datamotstandere. Her er en fersk trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.