Driv din egen virtuelle bondegård

Kan Farm Manager 2018 bli en verdig oppfølger til SimFarm?

Skal vi dømme etter suksessen Farming Simulator-spillene har hatt, er det ganske mange der ute som syntes det virtuelle bondelivet virker fristende. Men der Farming Simulator-serien gir deg i oppgave å utføre de ulike oppgavene selv, kan det for noen være mer fristende å distansere seg litt fra møkkspredningen.

Farm Manager 2018 ser ut til å tilby denne muligheten. Det er et økonomisk strategi-/byggespill ikke helt ulikt gode, gamle SimFarm, der du altså må bygge opp en velfungerende bondegård. Vi loves en rekke valgmuligheter, og man kan satse på både husdyr (med alt fra bier til kyr) og produksjon av over 20 typer korn, frukt og grønnsaker.

Bondegårdstrategi.
Bondegårdstrategi.

Mye å velge mellom

Samtidig må du forholde deg til dine ansatte, de ulike årstidene, varierende priser i markedet og så videre. Naturligvis må du også kjøpe inn ulike typer jordbruksmaskiner, og du kan også velge å foredle mye av det du produserer på gården ved å sette opp ulike fabrikksbygninger.

Spillet skilter både med kampanje, scenarier og en kreativ modus, samt støtte for spillerskapte modifikasjoner via Steam Workshop.

Farm Manager 2018 befinner seg i en sjanger der kvaliteten varierer voldsomt fra spill til spill, så det gjenstår selvsagt å se om det blir noen verdig oppfølger til SimFarm eller ikke. Men det ser i alle fall flott ut, noe traileren under demonstrerer. Spillet har ikke noe annet lanseringstidspunkt enn «snart».

Forresten, er det ikke litt rart at ikke SimFarm er å få kjøpt på GOG?

En kommentar om “Driv din egen virtuelle bondegård”

  1. Mmmmmmm, SimFarm…. Håper det går an å få en kameravinkel nærmere SimFarm, for på videoen så det veldig uoversiktlig ut.

    PS: Når skal man få lov til å kjøpe SimFarm? (og SimTower)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.