«Early access»-suksessen Northgard er straks ferdig

Strategispill inspirert av The Settlers, med vikinger i hovedrollene.

Northgard har blitt en stor suksess på Steams «early access»-tjeneste, og solgt over 600 000 kopier så langt. Snart kan også de som ikke er begeistret for å kjøpe uferdige spill få sjansen til å prøve det, ettersom fullversjonen offisielt lanseres om litt over to uker, den 7. mars.

Ser jo kult ut.
Ser jo kult ut.

Vikinger på tokt

Northgard er et strategispill der du må lede en gjeng vikinger som utforsker et mystisk kontinent inspirert av norrøn mytologi. Spillet kombinerer bygging av vikinglandsbyer med strategisk kamp, og vekker minner om spillserier som The Settlers og Cultures.

Den ferdige utgaven skilter med en ny, historiedrevet kampanje, og spillet har også både flerspiller og enspillermoduser. Brukeranmeldelsene er svært positive så langt, så dette virker som et solid spill (skjønt, det er litt småirriterende å vite at prisen akkurat gikk opp med cirka én tredjedel). Her er en ganske dårlig trailer:

Den nyeste traileren er ikke mye bedre (det virker som utviklerne er flinkere til å lage spill enn trailere):

En kommentar om “«Early access»-suksessen Northgard er straks ferdig”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.