Her er Burnout Paradise Remastered

Burnout Paradise er ti år gammelt(!), og dermed er det på tide med en nyversjon.

EA-studioet Criterion har annonsert at de vil lansere Burnout Paradise Remastered den 16. mars for PlayStation 4 og Xbox One. En PC-versjon slippes senere i år, på Origin. Burnout Paradise Remastered inkluderer originalspillet og de åtte ekstrapakkene som ble lansert under Year of Paradise, inkludert Big Surf Island (men ikke juksepakken Time Savers).

Skademodellen er det ikke så mye å si på.
Skademodellen er det ikke så mye å si på.

Ellers loves vi 4K-oppløsning (og 60 bilder per sekund) på de plattformene som støtter slikt, men pressemeldingen utover at spillet får flere tekniske forbedringer går ikke pressemeldingen i detalj om hva vi kan forvente av andre nyheter.

Jubileum i år

Burnout Paradise er et arkaderacingspill som kom opprinnelig ut i 2008, og er altså faktisk ti år gammelt i år. I motsetning til de tidligere Burnout-spillene leverer det en stor, åpen verden (som altså ble enda større med Big Surf-pakken) full av ulike løp, stunts og andre aktiviteter.

Spillet ble svært godt mottatt jevnt over, takket være heftig bilkjøring, en kul verden å utforske og en svært imponerende skademodell. Her er en trailer fra nyversjonen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.