Humble har en rimelig kul Bundle på gang

Classics Return byr på både Shadowrun, Age of Wonders, Tex Murphy og Dreamfall.

Jeg bruker ikke å skrive artikler om salg her på Spillhistorie.no, men hvis du har omtrent samme spillsmak som meg, så er den siste Humble Bundle-pakken for god til å ikke få med seg. Skjønt, hvis du har samme spillsmak som meg, så har du de fleste av spillene i pakken fra før – så okay, det var egentlig ikke noe spesielt godt argument.

Age of Wonders III.
Age of Wonders III.

Temaet denne gangen er uansett klassiske spillserier som har kommet tilbake, og ikke overraskende er en god del av disse spillene resultatet av vellykkede folkefinansieringskampanjer.

Som vanlig i de siste årene kjører Humble en tredelt løsning, der du kan betale akkurat hva du vil (så lenge det er én dollar eller mer) for én pakke, betale like over gjennomsnittet (i skrivende stund ligger det på 8,36 dollar) for en litt større versjon av pakken, og betale mer enn en gitt sum (i dette tilfellet 15 dollar) for den største varianten av pakken.

Fra Shadowrun til Tex Murphy

Spillene i betal-hva-du-vil-varianten er Broken Sword 5, Shadowrun Returns, Shadowrun: Dragonfall og Tesla Effect – A Tex Murphy Adventure. Jeg har spilt alle disse, og det eneste jeg kanskje nøler litt med å anbefale er Broken Sword 5, som jeg opplevde som ganske treigt. Shadowrun-spillene er glimrende, historiedrevne rollespill, mens Tesla Effect er et herlig nostalgisk førstepersons-eventyr, som på tross av visse svakheter byr på en god spillopplevelse.

Broken Sword 5.
Broken Sword 5.

På neste nivå finner vi Shadowrun Hong Kong: Extended Edition, Wasteland 2: Director’s Cut, Age of Wonders III og Xenonauts. Her er det nok Age of Wonders III som er høydepunktet for min del – et storslagent, turbasert strategispill. Shadowrun Hong Kong er også herlig. Rollespillet Wasteland 2 har også fått mye skryt (jeg var ikke overdrevent begeistret for originalversjonen av Wasteland 2, og har til gode å prøve Extended Edition), og det samme har Xenonauts (som jeg ikke har spilt).

På siste nivå har vi norske Dreamfall Chapters og rollespillet Torment: Tides of Numenera. Førstnevnte er etter alle solemerker et herlig spill (jeg backet det i sin tid, men har merkelig nok til gode å spille det), mens sistnevnte kanskje ikke er så godt som navnet og utviklingstiden burde tilsi.

Kun et tre av spillene er tilgjengelig i DRM-frie utgaver denne gangen; ellers er det kun Steam-versjoner i pakken. Den er tilgjengelig i litt under to uker fra nå av.

En kommentar om “Humble har en rimelig kul Bundle på gang”

  1. Har alle spillene fra før, og det har vel alle andre også? ;) Jeg kan forøvrig fint anbefale Broken Sword 5, selv om det ikke er tidenes beste spill. Det er bedre enn Dreamfall Chapters, dessverre, som jeg kun anbefaler for å få nøstet opp noen av de ekstremt mange løse trådene som Dreamfall lot være igjen.

    Shadowrun Dragonfall er vel det beste spillet i pakken etter min mening, men ingen av spillene er dårlige, så om man ikke har noen av spillene her, så må man løpe og kjøpe fortere enn svint!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.