Retrotimen anbefaler golf og fjellklatring

Indie-spillene Celeste og Golf Story anbefales denne uken. I tillegg har Retrotimen sett Norske byggeklosser.

Denne uken tar Retrotimen for seg originalversjonen av Norske byggeklosser, som kom i 1972 og har blant annet Rolv Wesenlund og Arve Opsahl i rollene. Hvor godt har egentlig denne kultklassikeren holdt seg?

Golf Story.
Golf Story.

To nye indie-spill

Det blir også tid for litt spilldiskusjon. Otto har spilt det merkunderlige (og godt likte) golfrollespillet Golf Story, mens Lars har brukt et par timer på indie-hiten Celeste. Han kan blant annet fortelle at han døde 82 ganger på det første nivået, og 123 ganger på det andre – så dette plattformspillet er ikke direkte lett, altså!

Både Golf Story og Celeste anbefales varmt, og der Golf Story dessverre er Switch-eksklusivt, finner du Celeste på en rekke plattformer (Switch, PC, Mac, Linux, PS4, Xbox One). Helt nederst i artikkelen finner du trailere for begge spillene.

Her kan du høre ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Faktisk kan du få med deg episodene uten noe nettlesing overhodet, ettersom de også går på radiotrondheim.no (DAB, FM og nettradio), med nye episode hver tirsdag klokken 18.00.

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.