Slik blir Two Point Hospital

Her er en lang spillvideo fra det Theme Hospital-aktige spillet, nå med utviklernes kommentarer underveis.

Theme Hospital er en av de Bullfrog-klassikerne alle vil ha oppfølger til, men som bare ligger og støver ned i Electronic Arts’ arkiver (okay, det er i det minste tilgjengelig på GOG). Inaktiviteten til Electronic Arts åpner imidlertid opp for andre utviklere og utgivere, og mot slutten av året vil Sega lansere Two Point Hospital fra Two Point Studios.

Two Point Studios er faktisk ingen hvem som helst, ettersom det relativt nyetablerte utviklerstudioet har to Bullfrog-veteraner med på laget. Disse er Mark Webley, som var produsent på Theme Hospital, og Gary Carr som lagde grafikk for spillet. CV-en er altså i aller høyeste grad i orden.

Forseggjort 3D-grafikk.
Det ser jo pent ut.

Lekker nyversjon

I likhet med Theme Hospital er Two Point Hospital et strategi/byggespill der du må designe, bygge og drive et sykehus. Her må du diagnostisere og kurere pasienter med stadig mer eksotiske lidelser, og målet er selvsagt å bli søkkrik underveis (eller i det minste ikke gå konkurs).

Spillet skilter med lekker 3D-grafikk med masse stilige, små detaljer, og det er ikke særlig vanskelig å se Bullfrogs DNA her.

For en liten stund tilbake dukket det opp en åtte minutter lang video med «gameplay» fra Two Point Hospital. Nå har denne blitt lagt ut på nytt, med kommentarer fra utviklerne underveis. Ta en titt:

Utviklerne har tidligere sagt at dette skal være det første spillet i en serie med byggespill av samme type, som på ett eller annet vis skal henge sammen. Det er antakeligvis derfor de har valgt å gi både spillet og studioet sitt samme navn – forhåpentligvis kan vi se frem til Two Point City, Two Point Theme Park og Two Point Space Station (Startopia!) i fremtiden.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.