Funcoms nye spill virker temmelig kult

Sjekk den herlige traileren til Mutant: Year Zero.

Funcom har annonsert et nytt spill, og det ser faktisk temmelig flott ut. Spillet heter Mutant: Year Zero, og nei, det er ikke et nytt MMO. I stedet er det noe så spennende som et taktisk eventyrspill som kombinerer turbasert kamp ala XCOM med sniking og utforsking i sanntid.

Oooh!
Oooh!

En ødelagt verden

Mutant: Year Zero finner sted i en postapokalyptisk fremtid der verden har blitt ødelagt av klimaendringer, epidemier og, naturligvis, atomkrig. Resultatet er en forandret klode der naturen har tatt tilbake byene og menneskeheten er en saga blott. I stedet har vi humanoide mutanter, utviklet fra både dyr og mennesker, og selvsagt en gjeng plagsomme roboter.

Du må lede et team med slike mutanter, som du blir kjent med i den mildt sagt herlige traileren nederst. Hver figur skal ha sin egen unike personlighet, og et eget sett med mutantegenskaper som kan låses opp underveis.

Dette ser spennende ut!
Dette ser spennende ut!

Selvsagt kan de også skreddersys med våpen og utstyr funnet i menneskehetens ruiner.

Spillet er ikke under utvikling hos Funcom selv, men hos The Bearded Ladies, et studio dannet av veteraner som blant annet har jobbet med Hitman og Payday. Det har ingen fastsatt dato enda, men skal slippes i løpet av året for Xbox One, PS4 og PC (du kan allerede ta en titt på Steam-siden).

Her er den tidligere nevnte traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.