Strategispillet Battletech slippes i april

Det nye spillet spillet fra Shadowrun-utvikleren er snart klart.

Hvis du ikke har fått nok av turbasert strategi med store roboter etter gårsdagens lansering av det (etter alle solemerker fantastiske) Into the Breach, har Paradox og Harebrained Schemes gode nyheter: Battletech er rett rundt hjørnet, og vil lanseres i april. Spillet slippes på PC og Mac, og blir blant annet tilgjengelig på GOG og Steam.

Battletech skal visst bli litt som XCOM, men med store roboter.
Battletech skal visst bli litt som XCOM, men med store roboter.

Leiesoldater i fremtiden

Battletech byr altså på turbasert, taktisk krigføring med futuristiske kamproboter, inspirert av brettspillet ved samme navn. Du må lede et leiesoldat-kompani, og må reise rundt i galaksen for å gjøre drittjobbene for ulike fraksjoner. Hver enkelt kamprobot i kompaniet ditt kan skreddersys og oppgraderes, og du må også rekruttere nye krigere underveis.

Spilluniverset har tidligere inspirert alt fra rollespill til actionspill – MechWarrior-spillene finner for eksempel også sted i Battletech-universet. Det nye Battletech-spillet er imidlertid ikke noe normalt «lisensspill». Originalskaperen av Battletech-universet, Jordan Weisman, er nemlig sjef for utviklerstudioet Harebrained Schemes.

Dermed bør man nok kunne anta at det nye spillet kommer til å ha både respekt og forståelse for kildematerialet.

I forbindelse med annonseringen av den kommende lanseringen, har utvikleren lagt ut den første av tre videoer som skal vise hvordan spillet fungerer. Du kan ta en titt på den her:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.