Nå kan du betale for å høre Ransome banne

Thimbleweed Park har fått en litt merkelig ekspansjon.

Det begynner å nærme seg ett år siden Ron Gilbert og resten av gjengen i Terrible Toybox lanserte pek-og-klikk-eventyret Thimbleweed Park. Det virker dessverre ikke som Gilbert planlegger noen nye eventyrspill med det første, men det skjer i det minste fortsatt ting på Thimbleweed Park-fronten.

Nå har nemlig spillet fått en ny ekspansjonspakke, som koster 15,50 kroner på Steam eller 19 kroner på GOG. Det eneste den gjør er å fjerne alle pipelydene du hører når klovnen Ransome banner. Merkelig nok virker det som dette er noe det har vært mange som har ønsket (jeg trodde pipelydene bare var humor), så nå får de betale noen kroner for å få litt ekstra banning i hverdagen.

Det er visst en del folk som syntes det er kjipt å måtte betale for denne ekspansjonen. Ron Gilbert:

It’s a little depressing that a few people are actually upset that we’re charging $1.99 for this. Making this wasn’t free. It took a lot of work. Programming, testing, audio editing, etc. It feels like people think it was just copying a bunch of audio files over. I’ve always objected to DLC that was made at the same time as the game and all they do is flip a bit. This is not that kind of DLC. The code to make this work was not written until just a few months ago. We had the idea of MAYBE doing this DLC during the development, but none of the work was done.

Så der har du det: Syntes du pipingen var irriterende, så kan du betale noen kroner og få Ransome til å banne neste gang du spiller Thimbleweed Park. Om dette spillet har like mange gjenspillinger i seg som The Secret of Monkey Island gjenstår å se, men det kan jo tydeligvis bli lenge til neste Ron Gilbert-eventyr.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.