Retrotimen: Slik lager du din egen podcast

Har du lyst til å bli podcaststjerne på nettet? Retrotimen har alle tipsene du trenger.

I dagens episode av Retrotimen diskuteres verken filmer eller spill, men hvordan man går frem for å starte og (forhåpentligvis) ha en viss suksess med det å lage podcast. Gjengen deler villig av erfaringene sine, om alt fra hvilke programmer de bruker for å redigere lyden til hvordan de prøver å markedsføre seg selv, så her er det utvilsomt noen gode tips.

Ellers kommer det frem at Remi planlegger å kjøpe sin første traktor, og at Otto har minst fire. Som er i bruk, altså.

Jeg vet ikke hvor mye mer det er å si denne gangen – om du går med tanker om å lage podcast, eller bare lurer på hvordan det gjøres (det involverer nok mer enn du skulle tro), så anbefaler jeg i alle fall at du lytter på dagens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Faktisk kan du få med deg episodene uten noe nettlesing overhodet, ettersom de også går på radiotrondheim.no (DAB, FM og nettradio), med nye episode hver tirsdag klokken 18.00.

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.