Herlige Crash Bandicoot N. Sane Trilogy slippes på nye plattformer

PS4-suksessen kommer blant annet til PC.

Activision har nå bekreftet ryktene om at PS4-eksklusive Crash Bandicoot N. Sane Trilogy blir å finne på flere plattformer i år. Spillet skal nemlig også slippes på Xbox One, PC og Switch i juli.

Flott nyutgave

Jeg har ikke funnet noen bilder som egentlig illustrerer hvor lekkert dette spillet er på skjermen.
Jeg har ikke funnet noen bilder som egentlig illustrerer hvor lekkert dette spillet er på skjermen.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy er et glimrende eksempel på hvordan man kan oppdatere gamle spill for nye plattformer. Spillet inkluderer alt innholdet fra Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back og Crash Bandicoot 3: Warped, men all grafikken er gjenskapt fra bunnen av for å utnytte seg av moderne teknologi – og det ser mildt sagt nydelig ut.

Siden spillet kombinerer de tidligere lanserte utgivelsene i én pakke, kan du fritt hoppe mellom de ulike kampanjene. Det er ganske greit, siden en ting du raskt vil finne ut er at vanskelighetsgraden er litt høyere enn det du kanskje er vant med fra nyere spill. Så i stedet for å stange hodet mot de samme veggene om og om igjen, kan du prøve deg på nivåer fra et av de andre spillene i stedet.

Jeg har spilt N. Sane Trilogy en god del på PS4 (det var faktisk det eneste PS4-spillet jeg rørte i hele fjor), og med mindre overføringen til de andre plattformene går helt galt, så er det et spill jeg absolutt anbefaler at du tar en titt på.

De originale Crash Bandicoot-spillene ble skapt av ikke helt ukjente Naughty Dog, mens nyversjonen er utviklet av Activision-studioet Vicarious Visions. Her kan du se en trailer:

Activision har forøvrig sagt at de er svært fornøyd med spillets salgstall, og at vi kan forvente flere nyversjoner i samme gate. Det er gode nyheter, for med denne utgivelsen har de lykkes langt bedre enn jeg noensinne hadde forventet av en utgiver av deres kaliber.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.