Retrotimen: Mute Mutant og Splatterhouse

I dag får du et intervju med bandet Mute Mutant, og høre om Famicom-spillet Splatterhouse.

Ukens episode av Retrotimens podcast er delt i to. I den første delen har den faste gjengen invitert Raymond Jørgensen og Martin Bråthen fra Mute Mutant, et lite band som lager musikk i stil med åttitallets heftige actionfilmmusikk. Raymond og Martin forteller litt om seg selv, og hvordan de lager musikken sin.

Typisk! Når du først vekkes opp fra de døde, så stikker et digert gresskar av med kjæresten din!
Typisk! Når du først vekkes opp fra de døde, så stikker et digert gresskar av med kjæresten din! Bilde: Mobygames.

Splatterhouse

Deretter er det på tide med litt spillsnakk, og denne uken har gjengen sett på det japanske plattform/actionspillet Splatterhouse: Wanpaku Graffiti for Famicom. Dette spillet kom aldri ut i vesten, men Otto har selvsagt importert det, og anbefalt det til Remi og Lars.

I Splatterhouse spiller du en ung gutt som har blitt drept. Heldigvis vekkes du til live igjen av et lyn som slår ned akkurat på grava di, men problemet er at i nabograva ligger en uhyggelig figur ved navn The Pumpkin King, og han vekkes også til live. Han stikker like godt av med den sørgende kjæresten din, og dermed er det bare å starte plattformhoppingen og monsterslaktingen.

Spillet høres veldig variert og spennende ut, så sjekk hva Retrotimen har å si om det:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Faktisk kan du få med deg episodene uten noe nettlesing overhodet, ettersom de også går på radiotrondheim.no (DAB, FM og nettradio), med nye episode hver tirsdag klokken 18.00.

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.