Husker du Amiga-spillet Log!cal?

Psychoballs er en moderne variant.

Log!cal var et populært hjernetrimspill som kom til alt fra Commodore 64 til MS-DOS tidlig på nittitallet, men det er nok Amiga-versjonen som er mest kjent.

Som vanlig med denne typen spill er konseptet vrient å forklare, men spillet handlet om å manipulere fargede baller som rullet rundt i et nettverk av renner på skjermen, slik at man fikk samlet baller med samme farge på samme sted. I starten var det rimelig rett-frem, men senere ble det langt mer komplisert.

Disse ballene er jo helt sprø!
Disse ballene er jo helt sprø!

Åndelig oppfølger

Nå har tyske Jochen Heizmann lansert en Log!cal-klone på Steam (og Itch.io). Spillet hans heter Psychoballs, og koster kun 7,50 kroner (4,50 med lanseringsrabatt). Psychoballs har 50 brett, og et redigeringsverktøy som lar deg lage dine egne. Utvikleren lover også å regelmessig oppdatere spillet med nye funksjoner.

Spillet ser ut til å være rimelig trofast mot originalen, så hvis du elsket originalspillet og har klødd etter å få spille noe i samme gate, ser det ut til å være noe du bør ta en titt på. Her er en trailer:

For moro skyld, her er tittelmelodien til Log!cal på Amiga:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.