Gjenskap historiske oppdrag i ny Kerbal-ekspansjon

Kerbal Space Program: Making History Expansion ble lansert i går.

Kerbal Space Program er et unikt og svært populært simulatorspill der du må lede romprogrammet på en planet ved navn Kerbin. Spillet skilter med temmelig søt grafikk, men realismen er det lite å si på, og bare det å få en rakett ut i verdensrommet er en stor utfordring. Og det er bare begynnelsen, siden det er et helt solsystem å utforske der ute.

Jeg hadde kanskje valgt et litt flatere sted å lande.
Jeg hadde kanskje valgt et litt flatere sted å lande.

Skap historie

Nå har spillet fått sin første kommersielle ekspansjonspakke. Den heter Making History Expansion, og inkluderer en pakke med forhåndslagde oppdrag inspirert av romkappløpet på vår egen klode. Her kan du prøve å gjenskape virkelige bragder, men med små grønne menn og kvinner fra Kerbin i stedet for amerikanere og russere.

Naturligvis får du også leke deg med nye deler og romdrakter, inspirert av romkappløpet, og disse kan brukes i hele spillet. Dessuten inkluderer pakken et redigeringsverktøy som lar deg lage egne oppdrag, der du blant annet kan spesifisere unike hendelser og problemer som skal finne sted slik at spillerne får noe ekstra å bryne seg på.

Utvidelsen koster 129 kroner på Steam, og slippes snart på GOG. Her er en lanseringstrailer:

Og her er en gameplay-trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.