Oppgradert Devil May Cry HD Collection er ute nå

De to første spillene har ikke vært tilgjengelige på PC før nå.

Actionspillene i Devil May Cry-serien imponerte PS2-eiere stort i forrige tiår, og i 2012 fikk de tre første spillene i serien en HD-oppgradering for PlayStation 3 og Xbox 360. Nå har Capcom oppgradert oppgraderingen, og lansert den for PlayStation 4, Xbox One og PC.

Som du ser, er det ikke snakk om noen komplett nyversjon her.
Som du ser, er det ikke snakk om noen komplett nyversjon her.

Skarpere grafikk

Den nye HD Collection byr på høyere oppløsning (1080p), 60 bilder per sekund, litt skarpere teksturer og muligheten til å bytte mellom spill uten å avslutte samlingen. Ellers er det kanskje først og fremst PC-versjonen som er «ny» – tidligere har kun Devil May Cry 3: Special Edition vært ute på PC, og den versjonen var visstnok elendig. Versjonen i HD Collection skal være langt bedre.

Devil May Cry er altså en serie med tredjepersons actionspill der du spiller en fyr ved navn Dante, som har bestemt at livsoppgaven hans skal være å slakte endeløse horder av demoniske monstre. Forvent rask action og et kampsystem som belønner deg for å ta knekken på fiendene på stilfullt vis, uten å selv ta skade. Trailer:

PC-versjonen koster 269 kroner på Steam, konsollversjonen er både tilgjengelig i butikk og via de to konsollenes offisielle digitalmarkeder.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.