Pillars of Eternity II er utsatt

Bare uker før den originale lanseringsdatoen kom annonseringen om utsettelse.

Det er ingen overdrivelse å si at jeg gleder meg veldig mye til Pillars of Eternity II. Originalen var et skikkelig godt spill, og toeren virker bedre på de fleste punkter (i alle fall hvis vi skal tro det Obsidian selv sier om spillet). Derfor er det litt irriterende å lese at det nå har blitt utsatt – fra 3. april til 8. mai.

Jeg er alltid skeptisk til folk med fiskehode.
Jeg er alltid skeptisk til folk med fiskehode.

Siste finpuss

Obsidian selv sier at utsettelsen gir dem noen ekstra uker for å finpusse spillet, som de påpeker er langt større enn originalen. Det skal være feedback fra en betaversjon gjort tilgjengelig for backere (som har betalt en viss sum) som har fått dem til å utsette spillet.

Så … gode nyheter for spillet, som nå forhåpentligvis blir bedre ved lansering enn det hadde vært om det kom til planlagt tid, men selvsagt fortsatt litt irriterende for oss som trodde det var rett rundt hjørnet. Spesielt siden det er under to måneder siden originaldatoen ble annonsert; en skulle tro Obsidian hadde kontroll på det tidspunktet.

Her er uansett den forrige videooppdateringen fra studioet:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.