Retrotimen: Nyheter fra Nintendo Direct

Retrotimen tar for seg nyhetene fra siste Nintendo Direct, feirer Switchens ettårsdag og diskuterer konsollens versjon av Skyrim.

Ukens episode av Retrotimen handler ene og alene om Nintendo. Otto, Remi og Lars starter med en gjennomgang av nyhetene fra den siste Nintendo Direct-konferansen, og fortsetter med å snakke litt generelt om Nintendo Switch, som feirer ettårsjubileum i disse dager. Spoiler: De er veldig glad i konsollen sin.

Skyrim på Switch

I den siste delen av sendingen er egentlig planen å gå gjennom tre storspill for konsollen, men de gjør den tabben at de starter med det imponerende (om enn aldrende) rollespillet Skyrim. Dermed blir det ikke tid til å snakke om de to andre. Lars kan fortelle at han endelig har fått sansen for spillet, mens Otto – som aldri hadde prøvd det før – ikke er like imponert.

Her kan du høre ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også få med deg episodene på Radio Trondheim (hver tirsdag klokken 18.00) og Nea Radio (hver søndag klokken 18.00).

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.