Sjekk denne stilige Doom-tributten

MiniDoom 2 er et plattformspill inspirert av Doom II, som har fått massevis av ros.

I disse dager er det fryktelig risikabelt å lage «fan-prosjekter» basert på merkevarer eid av større utgivere, men så langt ser det ut som MiniDoom 2 har fått være i fred fra advokatene. Spillet er et sideskrollende plattformspill med retrografikk, der du spiller en futuristisk marinesoldat som må slakte ned horder av monstre fra Helvete.

Han smiler jo i alle fall.
Han smiler jo i alle fall.

Doom møter Metal Slug

Som du ser av bildet til høyre, er alt sammen basert på Doom-spillene, men selve spillmekanismene minner mer om den vi fant i klassiske konsollspill som Contra og Metal Slug. Du må navigere deg gjennom 17 store nivåer fulle av fiender, hemmeligheter, oppgraderinger og ulike våpen, og det hele akkompagneres av over 40 minutter med musikk.

MiniDoom 2 har fått mye ros allerede, og er helt gratis, så det er bare å hive seg inn på spillets nettsted for å laste det ned. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.