Bli regjeringsspion i Orwell: Ignorance is Strength

Ved hjelp av avanserte overvåkningsmetoder må du avdekke trusler mot nasjonen din.

Med tanke på Facebook-saken som har blitt rullet opp i media den siste tiden, passer det kanskje godt at den siste episoden av Orwell: Ignorance is Strength ble lansert i dag. Dermed er hele den nye sesongen ute, og kan kjøpes for 72 kroner på Steam og GOG. Det er også til salgs på Humble.

Tvilsom type!
Tvilsom type!

Overvåk samfunnet

Orwell: Ignorance is Strength setter deg i rollen til en regjeringsansatt som må hacke sosiale medier og andre elektroniske kommunikasjonsformer for å avdekke potensielle trusler mot en splittet nasjon. Du kan også ta det hele et par hakk lengre, og prøve å påvirke hvordan situasjonen fremstilles slik at du kan skape støtte for regjeringen i folket.

Dette gjør du ved å grave i de personlige detaljene til mistenkte oppviglere og andre personer av interesse, for å finne ut hvem de snakker med, hva de snakker om, og hva slags planer de har.

Orwell: Ignorance is Strength har fått mye ros, selv om mange tilhengere av originalspillet har uttrykt at de ikke er så begeistret for episodekonseptet i denne oppfølgeren. Men nå som hele greia er ute, slipper man i det minste å vente på neste episode for å finne ut hva som skjer videre. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.