Pizza Tycoon-oppfølgeren er ute nå

Bygg opp ditt eget restaurantimperium i Pizza Connection 3.

Den tyske utgiveren Assemble Entertainment har nå lansert Pizza Connection 3. Dette er det tredje spillet i serien som mange kjente som Pizza Tycoon på nittitallet, og som før er poenget å tjene penger som restauranteier.

Jeg tror ikke det, du.
Jeg tror ikke det, du.

Lag dine egne pizzaer

Spillet lar deg bygge opp dine egne restauranter fra bunnen av, og du får også komponere pizzaene som selges der. Dermed kan du ved hjelp av over 75 ulike typer ingredienser lage din egen drømmepizza, men hvor godt den passer de lokale smaksløkene er jo selvsagt et åpent spørsmål.

Du kan også benytte deg av målrettet reklame, og hvis konkurrentene blir for plagsomme, kan du sabotere dem. Kanskje den normale chillien deres kunne blitt byttet ut med en guatemalan insanity pepper eller noe slikt? Pizza Connection 3 skal ha en enspillerkampanje med tolv oppdrag, samt en fri modus der du kan skreddersy utgangspunktet for spillet som du ønsker.

Jeg har ikke klart å finne noen anmeldelser av Pizza Connection 3, og mye av diskusjonen rundt spillet er på tysk, så det er kanskje lurt å vente litt før man åpner lommeboka. Spillet koster uansett 249 kroner på GOG og Steam, og det er jo en rimelig hyggelig pris. Her er en trailer:

Fikk du lyst til å spille originalen? De er heldigvis også tilgjengelige.

2 kommentarer om “Pizza Tycoon-oppfølgeren er ute nå”

  1. Skal helt klart installeres på både kona og min pc.. Pizza tycoon (1) var det første spillet jeg døgna i.. Plutselig ringte vekkerklokka og jeg skulle på jobb… Hehe.. Satt fortsatt klistra til skjermen.. Ble en litt slitsom dag på jobb.. 😁 men var ung, single og uten barn… Da orker man mer sånt.. 🙄

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.