Retrotimen: – Håper Al Lowe og Ron Gilbert vil slenge dritt til hverandre

Jan Olav Hegvik forteller om forberedelsene til Retrospillmessen i ukens podcast.

I ukens podcast har Retrotimen fått besøk av Jan Olav Hegvik, som i disse dager jobber hardt med å forberede årets Retrospillmesse. Han røper at hverdagen er hektisk, men at utfordringene løses og alt går slik de ønsker. Han forteller også at de kommer til å avsløre en stor, Nintendo-relatert gjest i slutten av måneden, og at de har nok et stort navn på trappene i april.

Han her kommer til messen.
Han her kommer til messen.

Spennende avsløringer

Hegvik avslører også at Rare-veteranen David Doak kommer tilbake, og at han tar med seg noen «venner fra Rare» for en nostalgisk presentasjon.

Tidligere har de blant annet annonsert at Monkey Island-skaperen Ron Gilbert vil være på messen, og dette blir etter all sannsynlighet hans eneste tur til Europa dette året. Leisure Suit Larry-skaper Al Lowe kommer også, og de gamle rivalene skal ifølge Hegvik delta i samme panel der de vil diskutere eventyrspill. Faktisk skal de også prøve å få Al Lowe, som er både spillskaper og musiker, til å spille Larry-tittellåten på scenen.

Hegvik kommer med en rekke andre avsløringer og mye kul informasjon fra bak kulissene, som du kan høre i podcasten. Ellers snakker gjengen om kultfilmen Kill Buljo og Nintendo-spillet Splatoon 2. Hør her:

Selve Retrospillmessen finner altså sted den 12. og 13. mai i og rundt Runarhallen i Sandefjord. Du kan få mer informasjon om messen på det offisielle nettstedet.

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også få med deg episodene på Radio Trondheim (hver tirsdag klokken 18.00) og Nea Radio (hver søndag klokken 18.00).

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.