Kritikerroste Through the Ages er ute på PC

Det er ikke noen vits i å dra på påskeferie når man kan spille brettspillene sine på Steam.

Påska er for mange en tid for brettspill – men hvis du ikke har anledning eller tid til å finne frem Arkham Horror, Ludo eller noe slikt, så kan du ta en titt på Through the Ages som akkurat ble lansert på Steam. Dette er en trofast konversjon av et spill som for tiden er rangert som verdens tredje beste brettspill.

Trenger du en pause fra Civilization?
Trenger du en pause fra Civilization?

Poenget i Through the Ages er å bygge opp en mektig sivilisasjon, ved hjelp av ulike kort og ressurser. Vi loves hundrevis av spillkort å leke med, og en rekke mulige ruter til seier.

Mange muligheter

Spillet lar deg konkurrere med vennene dine over nettet (uansett hvilken plattform de spiller på), eller overvinne datamotstandere med ulik vanskelighetsgrad. Du kan også bryne deg på en serie enspillerutfordringer. Du kan velge om du vil spille med de originale reglene, eller et «strømlinjeformet, digitalt regelsett».

Uansett hva du vil, kan du få en introduksjon via en «morsom og involverende» øvingsdel, der det er spillets originaldesigner, Vlaada Chvátil, som prøver å hjelpe deg i gang. Om du er interessert i mer informasjon, kan du lese en anmeldelse av PC-versjonen på Strategy Gamer. Den obligatoriske traileren:

Spillet er, som du ser av logoene like over, også ute på mobile plattformer.

 

En kommentar om “Kritikerroste Through the Ages er ute på PC”

  1. Har vurdert brettspillvarianten av denne en god stund. PC-versjonen kan jo være en fin måte å lære seg spillet på. Det regnes jo for å være relativt komplekst.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.