Retrotimen har testet Doom for Switch

Og diskuterer He-Man-actionfigurer med Trond Borgersen.

Det har vært lite aktivitet her på Spillhistorie denne påskeuken, men i dag bryter vi stillheten for å gi dere den nyeste episoden av Retrotimens podcast. Og, hvis alt går etter planen, et tilbakeblikk på et spill jeg tipper mange av Retrotimens faste lyttere har et visst forhold til. Men det får vente til litt senere.

Doom og He-Man

I forrige uke fikk Retrotimen besøk av eksmedlemmet Jan Olav Hegvik, som snakket om forberedelsene til den kommende Retrospillmessen, og denne uken gjestes stua av et annet tidligere medlem av podcasten – Trond Borgersen. Han samler på actionfigurer fra animasjonsserien He-Man, og snakker litt om det i podcasten.

Dessuten har gjengen testet Switch-versjonen av Doom, og du kan høre hva de har å si om det etter He-Man-praten. Her er ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også få med deg episodene på Radio Trondheim (hver tirsdag klokken 18.00) og Nea Radio (hver søndag klokken 18.00).

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.