Retrotimen: Stephen Hawking

Retrotimen hyller verdens mest kjente astrofysiker i ukens episode.

Det er fredag, igjen! Du vet vel hva det betyr? Nei, ikke nye oppføringer på Untappd, selv om det garantert blir tid til det også, men Retrotimen!

Stephen Hawking på ferie.
Stephen Hawking på ferie.

Stephen Hawking

Ukens episode handler om litt av hvert, og noen av stikkordene er Stephen Hawking, vannlekasje i kjelleren til Remi, Mario Kart 8 Deluxe til Switch, Ready Player One og barnefødsel. Lars har fått ny katt, som virker litt vrien å ha med å gjøre, mens det nyeste tilskuddet til Ottos familie tar livet mer med ro. Vi gratulerer uansett begge to!

Det er altså nylig avdøde Stephen Hawking som er hovedtemaet i episoden, og gjengen har gjort et ærlig og ambisiøst forsøk på å sette seg inn i de mest kjente teoriene hans. Men det er det vanvittig imponerende livet hans de snakker mest om. Hør ukens episode her:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også få med deg episodene på Radio Trondheim (hver tirsdag klokken 18.00) og Nea Radio (hver søndag klokken 18.00).

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.